Liikkeet ja yritykset

  


Musti ja mirri -logo

Tervetuloa Mustiin ja Mirriin! 
Olemme lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Tuotteistamme pääosa on koirille ja kissoille, mutta myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille löytyvät omat tuotevalikoimansa.


Tuotevalikoima kattaa kuivat ja kosteat ruoat, kissanhiekat sekä laajan valikoiman tarvikkeita pannoista kuppeihin ja leluista turkinhoitotuotteisiin. Myös lemmikkien omistajille löytyy tuotteita, kuten treeniliivejä ja laadukkaita ulkoilutakkeja. Lemmikkitarvikeketjuna Musteissa ja Mirreissä ei myydä lainkaan eläimiä, vaan ainoastaan ruokia ja tarvikkeita lemmikkien jokapäiväiseen hyvinvointiin.

puh. 044 769 0055 • raahe(at)mustijamirri.fi • avoinna: ma-pe 10–18, la 10–16 
www.mustijamirri.fi


Musti ja Mirri

 

Ravintola-pizzeria Manu -logo

Ravintola-pizzeria Manu

Suuren suosion saavuttanut Ravintola-pizzeria Manu on palvellut raahelaisia jo vuodesta 2008. Toimimme aiemmin Kummatissa ja vuonna 2011 muutimme suurempiin tiloihin Kauppakeskus Mastoon. Olemme auki joka päivä! Lounastarjoukset ovat voimassa klo 10:30-14:00. 

Monipuolinen listamme tarjoaa monia reilunkokoisia vaihtoehtoja: pizzaa, kebabia, salaatteja, erikoispizzoja.. Juomista valittavissa ovat virvoitusjuomat, vesi, maito, olut ja siideri. Aterian päälle voit nauttia kahvit. Viihtyisästä tiloistamme löytyy 35 asiakaspaikkaa ja lapsille 2 syöttötuolia. Ravintolassamme on pöytiin tarjoilu.

Tervetuloa nauttimaan!

puh. 08-2239111 | Löydät meidät myös Facebookista | Avoinna ma-pe 10:30-21:30 la 11:00-21:30 su 12:00-21:30


Pizzeria-Ravintola Manu

 

Merikaisla-logo

Tervetuloa jalka – ja kauneushoitola Merikaislaan 

Olen avannut 2011 Jalka- ja kauneushoitola Merikaislan Raaheen. Hoitolan löydät kauppakeskus Maston toisesta kerroksesta. Teen monipuolisia hoitoja kokovartalolle niin naisille kuin miehillekin. Opastan mielelläni sinua ihon kotihoitoon liittyvissä asioissa ja ihotyypinmukaisten tuotteiden valinnassa. Käytössäni ovat être belle ja Dr.R.A Eckstein – ihonhoitosarjat, Art decon meikit sekä Lauwfunder ja Peclavus – jalkojenhoitotuotteet sekä Natural Rose. Myynnissä on myös ihonhoitotuoteiden ja meikkien lisäksi Forever aloevera tuotteet sekä Energetix vaikuttavat korut. 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan hoitolaan ja hoitoihin!

puh. 043-2161100 | jaana.pernu(at)gmail.com | avoinna ma-pe 10 -17, lauantaisin ja iltaisin sopimuksen mukaan 
www.kauneushoitolamerikaisla.fi


Merikaisla


Hierontapiste Hiekkala -logo

Soita ja varaa aika p. 045 669 3440 tai suoraan netistä

www.hierontapistehekkala.fi


 

 

PJT-logo

PJT-Engineering Oy

Olemme raahelainen vuonna 2006 perustettu insinööritoimisto. Teemme mekaniikkasuunnittelua, lujuuslaskentaa ja projektinhoitotehtäviä Asiakkaan etujen mukaisesti.

Tutustu yritykseemme osoitteessa www.pjte.fi


 

 

Raahen seudun Omahoitajat ja Läheiset ry -logo

Raahen seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry toimii Raahen seutukunnan (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki) alueella. Yhdistys on yksi Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry:n paikallisyhdistyksistä ja se toimii alueemme omaishoitajien sekä heidän hoidettaviensa aseman ja elämänlaadun parantamiseksi ja tukemiseksi. OmaisOiva-toiminta tukee omaishoitajien elämänlaatua ja hyvinvointia tarjoamalla varhaista ja ajantasaista tietoa omaishoitajuudesta, koulutusta, ohjausta, virkistystä sekä vertaistukea. OmaisOiva-toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Tutustu tarkemmin toimintaamme www.raahenomaishoitajat.fi tai Facebookissa. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

OmaisOiva-toimisto 
Kauppakeskus Masto 2krs. (Koivuluodon puoleinen siipi), Ollinkalliontie 3, 92100 Raahe

Työntekijät 
OmaisOiva vastaava Riitta Sipola p. 044 551 6803

Yhdistyksen puheenjohtaja

Aarne Eskola p. 040 552 3331


 

 

Sisu-logo

Ennen ihmiset pysyivät kunnossa tehden raskasta ruumillista työtä -
nykyihmisen pitää kunnossa SiSU.

Kuntokeskus Sisu
Ollinkalliontie 3, 92100 Raahe
puh. 044 9891 339
info@kuntokeskussisu.fi


Sisu

 

Radio Pooki -logo

Aito paikallinen - Radio Pooki


Radio Pooki on kotimainen radioasema, joka lähettää ohjelmaa viikon jokaisena päivänä kellon ympäri. Juonnettua ohjelmaa ma-pe klo 06 - 18, la klo 09 - 15, su klo 10 - 15 sekä erilaisia teemalähetyksiä, tuotettuja ohjelmasarjoja ja urheilu ym. radiointeja klo 18 - 06. Muina aikoina Radio Pookissa soi hyvä kotimainen musiikki.


Radio Pooki tekee ohjelmaa paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista asioista elämän eri osa-alueilta ihmisläheisellä tavalla, eli suomalaiselta ihmiseltä suomalaiselle ihmiselle. Musiikkilinjaksemme olemme valinneet kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikin kattavasti eri vuosikymmeniltä. Tarjoamme kuuntelijoillemme mielenkiintoisen sekä värikkään ohjelmiston, joka tarjoaa viihdettä, asiaa ja elämyksiä. Aikuiseen makuun.


Löydät Pookin Kauppakeskus Maston toisesta kerroksesta. 


 

Bauer Media Oy


 

 

Dominus Nutrition Oy


 

 

Rotio Oy


 

 

Steelmaster's Voice Oy